25.05.2021 00:49

Jsme zpět u patnáctikloubových panenek od firmy Engel Puppen - aktualizováno 25.5.21

Jak již bylo níže popsáno, stále ještě je možno získat tyto unikátní panenky s tělem od firmy Engel, které nemá nic společného s u nás tolik obdivovanými BJD-panenkami.
Problém je jen v tom, že šatičky i panenky opravdu rychle mizí, takže se mnohdy stane, že dovezenou várku ani nestačíme zveřejnit. Stálí hosté Panenkova ví, jak to chodí a je-li avizována cesta pro zboží, nečekají, až se novinky objeví na stránkách.
V této chvíli byla aktualizována úvodní stránka do té míry, že odkazy pod uvedenými typy panenek vás znovu dovedou k reálné nabídce. Ovšem tento stav je garantován jen k dnešku, tj. 23.5.21.

Důležité upozornění k těmto panenkám: u těch, které vám nabízíme z aktuálního skladu, vám můžeme garantovat identickou podobu paruky. U panenek, které budou vyrobeny na základě vaší objednávky z nabídky nemůžeme zaručit, že paruka bude do slova a do písmene "na chlup stejná", jako na nabídkové foografii. 
Jistota je jen u copatých paruk, ale u ostatních se může stát, že hustota vlasů nebude úplně identická. Paruky jsou ruční výroba, použity jsou tzv "tresované" (vlasy jsou všívané do pruhů, které jsou pak točené ve stylu šneka do podoby paruky). Pochopitelně základní údaj, tj. dlouhá nebo krátká a barva bude určitě stejná. Jen se může stát, že hustota bude trochu rozdílná.

Fotografie panenek v nabídce pro výrobu jsou pořízeny vždy z poslední várky, takže jsou neustále aktualizovány. Navíc téměř všechny šatičky jsou k disozici jen v jednom provedení, což je dalším důvodem pro aktualizaci fotografií.
Takže k těm "na chlup stejným" patří:

FREDI Hanička
THERESA Zita
DOROTHEA Sienna
THERESA Světlana
To jsou v této chvíli všechny zdokumentované možnosti, u kterých můžeme garantovat identický vzhled paruky. Pochopitelně je možno šatičky kombinovat a my vám tyto další kombinace postupně představíme.

 

—————

Zpět


Kontakt

EUCO, spol. s r.o., Zuzana Krausová, IČ 18234011

Hřbitovní 185/5 Karlovy Vary PSČ 360 20

mobil: 00-420-602213559
fax: 00-420-353222258



Co vám během posledních šesti měsíců nenávratně uniklo

—————

—————

——————————