11.12.2020 18:21

Konečně nové patnáctikloubové panenky od Engel Puppen

Konečně vám můžeme nabídnout další panenky od Engel Puppen. V reálu jsou na skladě jen 3 panenky: 2x Dorothea s blond vlasy, jedna modrooká, druhá hnědooká a jedna tmavovlasá copatá Theresa, která má hnědé oči.
Ty jsou nabídnuty v různých oblecích, které jsou také reálně na skladě. Těch je celkem 5. Z toho pouze červené sametové šatičky existují vícekrát (ale v našem skladě momentálně jen jednou), ostatní, podle vyjádření pana Engela, byly většinou vyrobeny jako vzorky pro další výrobu, ke které ale nedošlo. I když pane Engel v současnosti poctivě prohledává skladové prostory již zavřené firmy a dohledává další možné, pro tyto panenky použitelné oblečky. A občas úspěšně vyloví něco, o čem se domníval, že již k dispozici není.
Civilní (tedy nikoliv krojové) oblečky mizí opravdu kvapem. Ale důležité je, že si můžete koupit i jen samotné oblečky. Takže ti, kdo již tyto kloubové panenky mají, si mohou vybrat něco na převlečení nebo při koupi panenky rovnou vybrat i další variantu šatiček.
V rámci oblečků se ale NEPRODÁVAJÍ spodní kalhotky, boty, ani ponožky. Ty je třeba v případě zájmu objednat zvlášť.
Příliš neváhejte - naše tři panenky jsou až přibližně do března poslední kloubovky, které je možno dodat. Další čekají teprve na sestavení z dílů, které byly vyrobeny ještě před zavřením firmy. TAKŽE ROZHODNĚ NEDOCHÁZÍ K ŽÁDNÉ DALŠÍ VÝROBĚ, POUZE K MONTÁŽI JIŽ EXISTUJÍCÍCH ČÁSTÍ.
A trochu statistiky: od listopadu 2011, kdy jsme do ČR, zblázněné tehdy do (z drtivé většiny asijských) panenek "BJD", jež se od této varianty výrazně odlišují  přivezli první v Německu vyrobenou patnáctikloubovou  panenku od Engelů jsme jich do dneška "umístili" TŘICET PĚT.

Jako první vám představujeme hnědookou Dorotheu Siennu.
Další, která je okamžitě k dodání je Theresa Katie
V bavorském stylu je Theresa Claudie 
Pro změnu modrooká Dorothea Gabriela
V červeném sametu je tentokrát Theresa Cara
Opět rustikální Theresa - Theresa Haidi

 

—————

Zpět


Kontakt

EUCO, spol. s r.o., Zuzana Krausová, IČ 18234011

Hřbitovní 185/5 Karlovy Vary PSČ 360 20

mobil: 00-420-602213559
fax: 00-420-353222258



Takhle to kolem sebe umí rozsvítit kloubovky od Engela

/album/takhle-to-kolem-sebe-umi-rozsvitit-kloubovky-od-engela/dorothea-kloubova-a-konik-gygy-14-jpg/

—————

/album/takhle-to-kolem-sebe-umi-rozsvitit-kloubovky-od-engela/dorothea-helmut-kloubovi-konik-gygy-2-jpg/

——————————