24.03.2021 17:51

Panenky od Engel Puppen

Kloubové panenky od Engel Puppen rychle mizí. V reálu je teď k dispozici "pro celý svět" jediná hnědooká Dorothea s blond ohonem, protože pan Engel stále ještě neměl čas sestavit z dílů, které byly v minulosti vyrobeny, další panenky. Podle jeho informace zbývá součástek už jen na ca 50 panenek.

Zároveň se budou objevovat i další, nejen kloubové celovinylové panenky. Jednak přímo ke koupení a nově jsme zavedli katalog panenek, které si ještě můžete objednat. Na rozdíl od níže uložených katalogů to budou vždy věci, které nikdy v katalogu nebyly a v podstatě budou sestavovány vždy po dohodě s panem Engelem. Jedná se o produkty, které byly připraveny k nabídce a výrobě pro USA. Bohužel prodej a výroba už nemohly být zrealizovány kvůli atentátu na "dvojčata" v New Yorku. Mnohé oblečky tedy existují jen jedenkrát - šlo o nabídkové vzorky.

Hnědookou Dorotheu, tedy tu, které je ještě okamžitě k dodání, vám postupně představíme ještě v dalších šatečkách. Nyní je k vidění v červených sametovcýh šatech s bílým límcem, tj. DOROTHEA SIENNA. Pan Engel měl  těchto oblečků ještě několik na skladě, ale pochopitelně prodej do USA stále pokračuje i když jen po jednotlivých kusech. Takže jak dlouho vydrží, to nemůžeme garantovat.

Objednat k výrobě si můžete následující panenky:
Modrookou Dorotheu Gabrielu - pozor, její šatečky jsou poslední. Může se stát, že si je někdo objedná s jinou panenkou, pak pochopitelně nebude Gabriela již k dodání.
Další k objednání je hnědooká Theresa Haidi. Podle zatímní informace jsou i její šatečky poslední, ale stav je ještě panem Engelem prověřován.

 

—————

Zpět


Kontakt

EUCO, spol. s r.o., Zuzana Krausová, IČ 18234011

Hřbitovní 185/5 Karlovy Vary PSČ 360 20

mobil: 00-420-602213559
fax: 00-420-353222258



Varianty panenek, které již bydlí a nejsou nadále k dodání

——————————