30.08.2022 21:25

Další nové informace ke zboží a katalogům - aktualizace č. 4

Aby se náš předešlý článek neprotahoval jako harmonika, zakládáme harmoniku další.
Autorská hračka Baby Julchen Molly od Schildkröt se dočkala spousty "živých" fotografií, které byly pořízeny ze dvou panenek v odstupu několika měsíců.
U panenky Baby Julchen Kája je doplněna informace, že se jedná o doprodej. Zároveň byly upraveny některé malé nepřesnosti v popisovém textu.
V Panenkově nová, u firmy Schildkröt v katalogu již od loňského roku - Baby Julchen Dája
Poslední z této skupiny je Baby Julchen Johanka, z hlediska oblečení novinka letošního katalogu.
Tímto je nabídka panenek z formy Baby Julchen pro tento rok kompletní.
Pro další přírůstky sáhneme do světa plyšových zvířátek.
První je klokanka (kenguru) jménem Alfa s malým klokánkem v kapse. Do skladu se nastěhovala již vloni, ale je typickou obětí neustálé časové tísně - vloni novinka, letos doprodej. Byla vlastně vyrobena jen jedna "runda"  se závěrem, že kalkulace byla silně podceněna. Tudíž již nedošlo k žádné dovýrobě a klokanka se ani nedostala do nového katalogu pro rok 2022. JE TO TEDY JEDINÁ PŘÍLEŽITOST.
Kartouzská kočka Zaza je v katalogu Hermann již od loňského roku, u nás je ale novinkou. Jak v nabídce, tak v aktuálním skladu.
Přírůstkem v Panenkově, ale nikoliv v našem skladu, je Surikata Blaženka
Stejně je tomu i se Surikatou Monikou, která je ale nejen v katalogu, nýbrž i k okamžitému odběru z našeho skladu. Oč méně je vybarvení podobné reálnému zvířátku, o to roztomilejší je to plyšáček. V doprovodných fotografiích máte nepřeberné množství různých náhledů na ni.
U ZVÍŘÁTEK, KTERÁ NEJSOU V NAŠEM SKLADU, VOLÍME KVŮLI ZRYCHLENÍ JIŽ JEDNOU AVIZOVANÝ ZPŮSOB - PŘEDNOSTNĚ JSOU UMISŤOVÁNY OBRÁZKY, DODATEČNĚ PŘIJDOU I DETAILNÍ INFORMACE. Pochopitelně ty dostanete i na vyžádání, pokud je potřebujete rychleji..
První takto umístěná je Koala Kimba - alespoň jedna informace - na výšku má 20 cm.
Oslíka Honzíka jsme fotili přímo ve vzorkovně firmy Hermann. Zapracovalo umělé osvětlení a z toho důvodu vypadá plyš spíš modrý, než šedý. Je tmavošedý, ale podle světla hází různé barevné odstíny. V katalogu je uvedena velikost 25 cm.
Z menších zvířátek prošlo Panenkovem trojbarevné morče Lojzík
Panenkovem procválal i shetlandský ponny Pipo. Když se na chvíli zastavil, aby mohl být změřen, měl na délku 23 cm.
Fotografie siamské kočky Lady jsme pořizovali částečně na veletržním stánku a následně pak i ve vzorkovně firmy Teddy Hermann. Podle katalogu měří 36 cm.
Pro dnešek je to vše, ale dalších fotografiích máme ještě hodně.
Tentokrát jsou novými položkami panenky Doro Dolls, které jsou okamžitě k dodání
Eddy Lukášek s oblečkem od Schildkröt
Další varianta z této formy: Eddy Klárka
Následuje Eddy Valinka
Z formy Robie celovinylová Robie Alexandra
Hnědooká Tony Julča z řady Doro Dolls dostala doplňkové fotografie - ALE POZOR, TATO NENÍ V NAŠEM SKLADU, termín dodání je zatím nejasný
Totéž platí pro Honýska "Jiříka" z formy Ronny taktéž od Doro Dolls. Také NENÍ V NAŠEM SKLADU , ale lze objednat s nejistým termínem dodání
Další doplňkové fotografie má i Little Lena (Malá Lena) František, opět Doro Dolls. A opět: NENÍ OKAMŽITĚ K DODÁNÍ, v případě zájmu musíme doobjednat.
Z formy Ronny je Janulka Pavlínka. Taktéž dostala doplňkové fotky, NENÍ V NAŠEM SKLADU, ale můžeme ji pro vás doobjednat
I panenka s bezkonkurenčním úsměvem a krásně modelovanými vlásky, Janulka Karolínka z formy Ronny dostala doplňkové fotografie. Ale opět NENÍ V NAŠEM SKLADU. Rádi ji pro fás objednáme.
Tímto je "učesáno" v nabídce panenek, které nejsou přímo v našem skladu a budeme se vracet k těm, které k okamžitému dodáni jsou.
Další z těch, které je možno mít obratem je Robie "Emanuell", opět Doro Dolls.

—————

Zpět


Kontakt

EUCO, spol. s r.o., Zuzana Krausová, IČ 18234011

Hřbitovní 185/5 Karlovy Vary PSČ 360 20

mobil: 00-420-602213559
fax: 00-420-353222258