21.02.2022 15:54

Nové informace pro rok 2022

Vážení, vypadá to, že Panenkov se o své klienty moc nestará, ale problém je až trapně "jiný": máme obrovské problémy s internetem.  Dva roky chodily SMS-zprávy o tom, jak nám v noci nebude fungovat linka, protože náš operátor (nechci mu dělat ostudu) vylepšuje stav naší linky, aby byla úplně nejúžasnější. Přišel covid, lidé se navěšeli na "plechovky" a my dostali zprávu, že : "nojo, to je přetížená linka". A hned k tomu nabídka, jak nám zařídí něco lepšího, co bude úplně nejúžasnější.
Je to únavné: všichni si hrají na pokrok, ale v reálu žijeme čím dál tím primitivněji.
Tak to bylo jen takové povzdychnutí. Ale nedáme se.

Klikněte sem, objeví se obrázek tří papírových katalogů Schildkröt pro rok 2022, pod ním růžový nápis. Jakmile kliknete na tento nápis, stáhnete si katalog do svého počítače.
První "papírák" máme k dispozici, ale je zatím jen jeden. Cestu až k firmám do Německa plánujeme na 9. března. Snad všechno klapne a Němci si nevymyslí nějakou záminku, díky které by nám cestu mohli znemožnit. Tak, jako na poslední chvíli stopli veletrh. Ale celosvětový vývoj je už tak dobrý, že snad i oni přijdou k rozumu. I když co se týká AG-testů jsou mnohem tolerantnější, než naše vláda. Tyto testy mají stejnou váhu, jako očkování, jsou pouze omezeny jen na 48 hodin.

Původní informace u aktuálních podkladů byla, že novinky budou k dodání již na konci února. První objednávky ale ukázaly, že tomu tak není - jako každý rok nejsou touto dobou ještě k dispozici všechny textilie. Kdy tomu tak bude, není firma schopná sdělit. Stornovaný veletrh (a nejen panenkářský) udělal své i v textilním průmyslu - takže jako vždy: zhluboka dýchat, do května se určitě dočkáme. :-)

A další zpráva nepotěší: firma Hermann Spielwaren z Coburgu (zelení Hermanni) bude od 1. března zdražovat. Bylo s podivem, že to neudělali dříve - jako ostatní. Konkrétní ceny ještě nejsou k dispozici - prý prodejci dostanou  včas zprávu.

Červení  Hermanni z Hirschaidu ještě nemají katalogy, ale dostali jsme náhled na novinky sběratelských meďánků. Jakmile se nám podaří z bloku informací odlovit jednotlivé fotky medvídků, můžeme zájemcům poslat pro potěšení. Většinou jde o oblečené velmi roztomilé medvědí holčičky v různých velikostech.

Tímto blok novinek končí - přichází čas, ve kterém pravidelně začíná internet vypadávat.
 

—————

Zpět


Kontakt

EUCO, spol. s r.o., Zuzana Krausová, IČ 18234011

Hřbitovní 185/5 Karlovy Vary PSČ 360 20

mobil: 00-420-602213559
fax: 00-420-353222258