28.07.2022 21:19

Nové položky v Panenkově - pokračování

Po zralé úvaze přecházíme při v kládání nových položek do Panenkova k novému stylu. Na "skladě" jsou totiž stovky fotografií, které vám mohou přiblížit zboží, jímž výrobci prezentují své produkty. Jenže je to vše časově neskutečně náročné. Tedy vkládat ke všem položkám i kompletní informace. Takže nově:
Jako první budou vkládány fotografie, které vám zboží přiblíží nejlépe. Již podle nich můžete vybírat. Ceny lze přibližně odvodit od zboží, u kterého již kompletní popisky jsou. 
Pochopitelně následně přijdou i ty potřebné informace. Ale postupně.
Pokud vás zaujme některá fotografie, u níž informace nenajdete, neváhejte se ozvat - podrobnosti rádi dodáme. Kontakty jsou sice všude, ale pro zjednodušení: můžete volat na číslo 602213559 (ale ne vždy je možno telefon přijmout - nebojte se volat opakovaně) nebo napsat na mail panenkov@seznam.cz
Informaci o nově vložených fotografiích jako vždy najdete zde v  aktualitách.


Ještě upozornění: s ohledem na představu mnohých uživatelů chytrých telefonů, že to, co je na obrázku je také automaticky ke koupi (i když při pohledu např. na fotku katedrály sv. Víta je to ani ve snu nenapadne)  jsme nuceni zrušit kapitolu: "Co všechno odnes čas" a u jednotlivých výrobců budou maximálně omezeny "jen" fotogalerie.
Tato kapitola byla určena především pro ty, co již mají různé miláčky z druhé ruky a pátrali po jejich původu. Snaha pomoci byla, ale doba si žádá změny. Ty tudíž nastaly
.

Prvním "polotovarem" pro další informace je
Shiba-inu, štěňátko od firmy Kösener Spielzeug Manufaktur
Dalším klenotem je Agapornis fischeri Martin opět od KSM. Ten je i v našem aktuálním skladu, takže bližší informace dostane ze všech nejdřív.
A pro dnešek poslední je vlk Yngvarr opět od KSM
Pokračujeme americkou šedou veverkou od KSM
Lahůdka pro sběratele: lední medvídek Nurri v dřevěné krabičce, limitovaný na 1.000 ks, plyš alpaca, KSM
Následuje nádherný lišák Felix opět od KSM - což je pro dnešek všechno
 

—————

Zpět


Kontakt

EUCO, spol. s r.o., Zuzana Krausová, IČ 18234011

Hřbitovní 185/5 Karlovy Vary PSČ 360 20

mobil: 00-420-602213559
fax: 00-420-353222258