20.12.2022 23:32

Nové položky ve skladu - aktualizace ke 20.12.2022

Přidávané položky už vyžadují nový článek, aby nebylo nutné příliš rolovat. Ale novinky z článku předešlého jsou stále v platnosti. Tedy některé z nich.
Další novinka ve skladu má trochu smutný podtext: ještě před úmrtím královny Alžběty si celý svět 31. srpna připomínal 25. výročí úmrtí princezny Diany. Firma Hermann z Coburgu k této příležitosti připravila kolekci dvaceti pěti bílých medvídků. Pochopitelně byla obratem  vyprodána . Do ČR se nám jich podařilo získat celkem 5. Jeden z nich byl pro zákaznici, která v době výroby medvídků neměla dostatečné finance. Ale protože svým stálým zákazníkům vycházíme vždy vstříct, čekala na ni "její Diana" u nás ve skladu. Jenže v tomto případě zasáhl fatální osud a "bílá Diana" s číslem 23 se svého nového domova nedočkala.
Tudíž je jedna "DIANA MEMORIAL" k dispozici pro dalšího možného zákazníka.
A pokračujeme v běžných položkách
TEDDY FENNO, další z meďanů firmy Clemens. A důvod, proč se domníváme, že firma Clemens šije pro firmu Dean's. Materiál na Fennovi a Claudovi je naprosto identický.

Je to zoufalé. Snaha dát k dispozici novinky ve skladě je velká. Leč mám-li volit mezi úpravami fotek a korespondencí se zodpovědnou maminkou, která chce svému dítěti koupit to správné, pak logicky dostane přednost tato maminka. A sklad zatím "pláče". Ale bylo by velmi smutné, kdyby důvodem k obdarování někoho milého měly být jen Vánoce. Takže pomalu, ale přece. Dříve nebo později se na "světlo" dostane všechno .

Upozornění: medvídci andílci byli nejen slíbeni, ale opravdu i dorazili. V této chvíli je jich ještě 8 volných. Hodí se opravdu k jakékoliv příležitosti, malým i velkým a s Vánocemi jako takovými nemají v podstatě nic společného. Ochránce potřebuje člověk vždy a všude.
Teddy Fenno od Clemens Spieltiere se konečně dočkal dalších doplňkových záběrů. Je to cukroušek i když si za každou cenu snaží zachovat děsně seriozní výraz.

Konečně jsme pořídili i samostatné fotografie krásného vánočního oblečku od Engel Puppen vhodného pro různé typy panenek
 

 

—————

Zpět


Kontakt

EUCO, spol. s r.o., Zuzana Krausová, IČ 18234011

Hřbitovní 185/5 Karlovy Vary PSČ 360 20

mobil: 00-420-602213559
fax: 00-420-353222258