04.04.2021 23:30

Katalog Schildkröt 2021 podruhé - aktualizace 6.4.2021 15:58

V šuflíčku Schildkröt již najdete  zpracovaný celkový komentář k novému katalogu. . Zároveň s tím bude aktualizován přehled panenek z loňského katalogu, které jsou stále ještě k dispozici. I když musíte počítat s malými změnami, což se nám reálně ukázalo u panenky "Elena Romantica" od Sybille Sauer - došly kloboučky s plochou krempou. Ale mezi tím se podařilo zajistit stejné od pana Engela, takže dokud nedojdou zásoby, zvládáme kloboučky předělat.
V celkovém komentáři budou pak přibývat linky k panenkám, pokud se nám podaří získat fotografie. I když na dobu přechodnou použijeme firemní od výrobce.

U hračkových celovinylových panenek byly aktualizovány celkové informace.

Ke zdražení došlo u celovinylových panenek z formy Finn a Lina. Z loňského roku přechází 
Baby Lina Jess a Baby Finn Jamie
Bez náhrady končí koupací panenka Badebaby Tania - sestřička Ale zde platí pravidlo poslední šance.
Bez náhrady a bez poslední šance končí panenky Sunny. Jejich výroba byla ukončena. Tak alespoň zamávejte Camille, Severinovi a Zoe.
Ke zdražení došlo i u panenek z formy "MEIN ERSTES BABY". Z loňského katalogu přechází do letošního Mein erstes Baby Helenka a Roland. U obou panenek jsou vloženy naše "živé" fotografie.
Výroba byla ukončena i u krásné a praktické Schwesterchen Luise. Máte ale "poslední šanci". Této panenky je mi osobně líto. Byla koupací, s kreslenýma očima a tím velmi praktická při koupání a náročné holčičky jí mohly i umýt a natočit či jinak upravit krásné husté vlásky. Škoda. Nejspíš dosloužila forma.
Další panenka, kterou si již nemůžete koupit je BABY LINA Jindřiška, u jejího bratříčka BABY FINA Jindřicha máte ještě poslední šanci. V novém katalogu ale najdete jejich další varianty.
Výroba byla ukončena také u koupací panenky Badebaby - Theodor. Najdete ho ale ještě v poslední šanci. Až do spotřebování naskladněných materiálů zůstává ve výrobě.
Mezi panenkami "Mein erstes Baby" skončila varianta Petřík. Stále si ji ještě můžete objednat, dokud budou k dispozici naskladněné materiály. U panenky jsou vloženy nové "živé" fotografie.
Totéž platí pro Mein erstes Baby Peťulka.
V katalogu 2021 zůstává z loňska i celovinylová autorská hračka "Yella" Monique. I u ní došlo ke zdražení.
Totéž se týká i panenky "Yella" Andree.
Ukončena byla výroba varianty "Yella" Kateřina, stále je ale možno doobjednat poslední kousky. Najdete ji jako vždy v poslední šanci.
Totéž se týká panenky "Yella" Chloe.
Na rozdíl od nich se "Yella" Olli loučí s konečnou platností. Můžete jí už jen zamávat.
 

 

POKRAČOVÁNÍ PŘÍŠTĚ
 

—————

Zpět


Kontakt

EUCO, spol. s r.o., Zuzana Krausová, IČ 18234011

Hřbitovní 185/5 Karlovy Vary PSČ 360 20

mobil: 00-420-602213559
fax: 00-420-353222258