28.09.2021 23:26

Konečně další informace o nových položkách v našem skladu

Upřímně řečeno - některé z nich jsou vloženy již delší dobu, ale nebyl čas na ně upozornit. Takže něco nově, něco dodatečně:
Z nabídky patnáctikloubových panenek od Engel Puppen je novinkou Fredi Verena
Delší dobu na vás v našem skladu čekají velmi jednoduché bílé plastové botičky pro malé panenky. Několik párů se už přestěhovalo k zákazníkům, ale pořád ještě máme.
Ve skladu jsme objevili ještě jeden balíček modrých kasilonových punčocháčů, takže nejen červené, ale i modré jsou  k dispozici.
Dalším skladovým pokladem jsou poslední kožené botičky vyrobené pro panenky Hans Völk. Tento poslední pár je sice rezervován, ale 5. října si botičky bude zkoušet panenka, která na ně čeká. Podle komunikace se zákaznicí ale nejspíš budou moc malé. Takže šance tu pořád ještě je.
V přihrádce "Zwergnase" chyběl údaj o tom, že slevu 4% dáváme i v tomto roce. Naštěstí se zákazníci vždy zeptali.
Ve skladu máme i komplet "Xenie" od firmy Engel Puppen vhodný pro panenky 45-50 cm. Je jediný.
Další takový byl letní komplet  "Janin" - ten už si ale stihnul najít cestu k zákazníkům.
Ve skladu na vás už dlouhou dobu čekají modrobílé želvičky, které jsou sametovým ztvárněním znaku firmy Schildkröt. Jsou jednak hračkou, která chrastí (bohužel nemá certifikaci pro hračky od O roků), ale především doplňkem k panenkám od této firmy. Mohou doplnit vaši sbírku.
Na milovníky pejsků čeká trpasličí špic Bond od červených Hermannů
a překrásné štěně ovčáckého psa Horand. Dostal jméno podle prvního zapsaného německého ovčáka, který se stal služebním policejním psem.

—————

Zpět


Kontakt

EUCO, spol. s r.o., Zuzana Krausová, IČ 18234011

Hřbitovní 185/5 Karlovy Vary PSČ 360 20

mobil: 00-420-602213559
fax: 00-420-353222258