22.11.2023 23:11

Po pauze - aktualizováno

První kroky po pauze jsou trochu netradiční. Ale situace je taková, jaká je.
Je třeba stránky osekat tak, aby v nich byly jen aktuální informace. Dobrá vůle umožnit zákazníkům, aby si sami na stránkách dohledali původ svých panenek, aby si mohli prohlédnout produkci výtvarníků, kteří svou činnost již ukončili atd. - ta se v konečném efektu dost prodražila. Našim cílem bylo udržet stránky "čisté" bez cizích reklam. Ale díky množství "přenesených dat" za tuto čistotu platíme ročně nemalou částku. Rok od roku víc.
Současnost je taková, jaká je. Chceme tu pro vás zůstat i do budoucna. Tudíž musí stránky krapátko "zhubnout".
Díky za pochopení.
- Aktuality budou k dohledání jen za poslední 3 roky
- Doprovodné fotografie mimo aktuální nabídky a aktuální katalogy budou vždy jen do té míry, aby zachovaly estetické vzezření dané stránky.
Touto úpravou jsme vás v prvním kole připravili o náhledy a informace k následným firmám a výtvarníkům:
- Heidi Plusczok
- Edeltraut Hofmann - zboží této firmy jsme pro vás nadále schopni zajistit. Jejich nabídku sběratelských kočárký i jiných vozítek najdete zde
- Nel de Man
- Götz - zbytky skladového zboží najdete v přehledu aktuálního skladu
- Antonio Juan
- Nines d'Onil - zbytky skladového zboží najdete v přehledu aktuálního skladu
- Guca - zbytky skladového zboží najdete v přehledu aktuálního skladu
- Folkmanis - zbytky skladového zboží najdete v přehledu aktuálního skladu
- Käthe Kruse - zde je zachovaná jen základní informace k nádherným ručně vycpávaným panenkám, jejichž výplní je srnčí srst. Panenky se "prošly" po Karlových Varech a fotky tehy pořízené stojí za pohled. Pokud by sběratelé měli zájem o zajištění některé z takto vyráběných panenek, jsme stále schopni pro vás toto zboží opatřit. Panenky jsou nadále vyráběny - pochopitelně v jiném provedení. V nedávné době byly některé z nich vystaveny ve firmě Schildkröt.  Podívat se na ně můžete zde. Ale pozor - ceny jsou závratné.
Jsme i nadále schopni pro vás zajistit některé z košaté nabídky španělských panenek, ale v tomto ohledu je v ČR dostatečná nabídka. U nás necháváme jen panenky, které se v současnosti prodávají pod jménem Doro dolls. I když tato nabídka v poslední době dost vázne. V současné zvláštní době jsou nakupovány spíše co nejlevnější hračky z Asie - ty u nás nenabízíme. Nebo naopak ten nejdražší luxus. Ten se u nás najde. Ale o "střední" skupinu zboží momentálně velký zájem není. A proto poněkud vázne i výroba těchto panenek.
- Nadále již nenajdete jakékoliv informace nebo fotografie, týkající se festivalů v Sonnebergu a Neustadtu
- V oddělení výrobků firmy Schildkröt nadále nenajdete jakékoliv informace ani fotografie týkající se panenek paní Rolandy Heimer, která s firmou Schildkröt již nespolupracuje
- Stejná situace je i s informacemi a fotografiemi panenek podle návrhů Susi Eimer, Evelyn Pfaffendorf a Ramony Hofmann. I tyto výtvarnice s firmou Schildkröt již nespolupracují.
 

 

—————

Zpět


Kontakt

EUCO, spol. s r.o., Zuzana Krausová, IČ 18234011

Hřbitovní 185/5 Karlovy Vary PSČ 360 20

mobil: 00-420-602213559
fax: 00-420-353222258